Aidatsız Kredi Veren Bankalar 2020

Aidatsız Kredi Veren Bankalar 2020

Çağımızda neredeyse bütün bireylerin kullanmış olduğu bankalar birçok hizmetiyle müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Gerek kredi kartlarıyla gerek kredi tarifeleriyle müşterilerinin yüzünü güldürmeyi başaran bankalarda açılan bireysel hesaplardan belli bir tutar bedelinde aidat ücretleri talep edilmektedir. Ancak bilindiği üzere yeni yasadaki düzenlemeler üzerine bankaların aidat talepleri iptal edilmiştir ve aidatsız kredi kartı hizmeti sunmaları zorunlu tutulmuştur. Birçok bireysel bankacılık kullanan müşteriler için hazırlamış olduğumuz aidatsız kredi veren bankalar 2020 listesi aşağıda yer almaktadır.

Türkiye İş Bankası

Türkiye’nin en çok tercih edilen bankalarından biri olan İş bankası maximum aidatsız kredi kartı hizmetiyle birçok kullanıcının için taksit avantajları sunmaktadır. Hem kredi kartı hem de banka kartı olarak kullanılma imkanı bulunan bu kredi kartlarından vadesiz hesaplarınızdaki işlemleri de kısa süre içerisinde kolayca halledebilirsiniz. İş bankasının normal maximum kartı ile aynı kampanyaları taşıyan bu aidatsız kredi kartı ile taksitli alışverişlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.

INGBank

Birçok işlemlerimiz için tercih etmiş olduğumuz bankalardan biri olan INGBank özellikle uçuşlardaki kampanyalarıyla bireylerin dikkatlerini üzerine çekmektedir. INGBank’ın kredi kartı olan Pegasus Plus kart birden çok bonus özellikleriyle günlük yaşamda size indirimler sunmaktadır. Özellikle artık aidatsız olarak işlemlerini sürdüren Plus kart ile %1 uçuş puanınız tüm uçak biletlerinizde yapılmaktadır. Bununla birlikte Pegasus uçuşlarınızda bu kampanya %2 oranında olmaktadır.

Yapı Kredi Bankası

Yapı kredinin kredi kartı olan World kart artık aidatsız World eko kart özelliği ile aidat almadan işlemlerini sürdürmektedir. Yıllardır kredi kartı kullanan bireylerin ilk tercihleri arasında yer alan Yapı kredi temassız kart özelliği ile de ayrıcalıklı olduğunu her zaman müşterilerine hissettirmektedir. Aidatsız bir şekilde dilediğiniz alışverişlerinizde dilediğiniz taksitleri yaptırabileceğiniz bu kredi kartı sayesinde toplayacağınız World puanlarınız ile kampanyalardan yararlanabilme imkanınız da bulunmaktadır.

Akbank

Akbank’ın muhteşem imkanlarını müşterilerine sunan Axess kart artık aidatsız olarak kullanılmaktadır. Artık yıllık kart ücreti almadan yoluna devam eden Akbank’ın yine bütün kampanyalarından dilediğiniz gibi yararlanabileceksiniz. Normal Axess kartta olduğu gibi aidatsız Axess kartta da yine chip paralarınızı kazanarak daha sonra biriktirdiğiniz chip paralarınız ile alışveriş yapabilirsiniz.

 

318 Sıra Nolu Gelir Vergisi Genel Tebliği

Hazine ve Maliye Bakanlığı (Gelir İdaresi Başkanlığı)’ndan:GELİR VERG...

Asgari Ücret İşveren Maliyeti 2022

2022 YILI ASGARİ ÜCRET İŞVEREN MALİYETİ Bilindiği gibi 2022 Asgari Ücr...

2022 Yılı SMMM Asgari Ücret Tarifesi

Her yıl olduğu gibi SMMM asgari ücret tarifesi 22/12/2021 yılında 2022 yıl...



2022 Yılı Gelir Vergisi Dilimleri

2022 Yılı Gelir Vergisi Dilimleri 193 Sayılı GVK 103. Maddesinde 317 Seri N...

2022 Asgari Ücret Ne Kadar Olacak

1 Aralık 2021 tarihinde toplanan asgari ücret tespit komisyonu 3. toplantısı...

Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği ( Sıra No: 527 )

VERGİ USUL KANUNU GENEL TEBLİĞİ(SIRA NO: 527) Giriş ve konuMADDE 1 – ...



Çorum 2022 Defter Tasdik Ücretleri

Çorum Defter Tasdik Ücretleri İçin Tıklayınız...

2022 Yılı Defter Tasdik Ücretleri

2022 YILI DEFTER TASDİK ÜCRETLERİ2022 yılı defter tasdik ücretleri ne kada...

Kapanış Tasdiki Cezası Nedir ?

Defter Kapanış Tasdiki Nedir ? Defter kapanış tasdik işlemini 6102 Sayıl...



Çalışana Ücretlerin Bankadan Ödeme Zorunluluğu

Tüm işyerlerinde 5 ve daha fazla çalışanı olan işletmeler çalışanlara ...

Geçici Vergi Beyannamesi Beyan Süresi Uzatıldı

T.C.HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞIGelir İdaresi Başkanlığı  VERGİ USUL KA...

Verbis'e Kayıt Sürelerinin Uzatılması

KVKK ‘dan yapılan 11/03/2021 tarihli duyuru aşağıdaki gibidir. Ülkemizde...